Antonius

Antonius

DANSK SVINEKØD AF HØJESTE KVALITET
– MØRT, SAFTIGT OG VELSMAGENDE


Grisen der bare smager
Antonius er grisen vi danskere husker. Ikke bare fordi det er et sjovt navn til en gris. Men også fordi den altid smager godt. Og vi ved, vi kan sætte den på middagsbordet med god samvittighed, hvad enten den er pulled eller med persillesovs. For Antonius har haft et godt liv med krølle på halen, god plads at røre sig på og frisk strøelse at stikke trynen i.

Antonius er garanteret mørt, saftigt og velsmagende. Altså præcis dét, du kigger efter, når du køber ind. Og dét en lille gruppe dedikerede landmænd har arbejdet målrettet på siden 1976. Antonius er nemlig specielt opdrættet til at give en ekstraordinær smag og skabt ud fra et ønske om en dansk kvalitetsgris, der gør en klar forskel. I alle led fra jord til bord. Vi stiller derfor krav til alt fra avlen af de særligt kødfulde racer og til den udvalgte håndfuld erfarne landmænd, der varetager grisens opvækst, sundhed og trivsel. Til slagtning og den udskæring, der lander på dit spisebord – fra grill, ovn eller pande. Til hverdag eller gæst. Og det er derfor Antonius vinder på smagen.

Svinekød har et højt indhold af protein og er en naturlig kilde til en række vitaminer og mineraler. Mange udskæringer er så magre, at de er nøglehulsmærket. For eksempel er fedtindholdet blot 2 g pr. 100 g. i en skinkeschnitzel. Skær den i strimler og smid den i wokken med godt med grønt. Eller gå all in på nyklassikeren flæskestegssandwich med surt og sødt. Dup kødet før du steger det og steg det ikke for længe. Så er smagen er ikke til at gå fejl af.

Klik her for Antonius interne byggesten som pdf


Antonius kan købes i Føtex og Bilka.

Føtex Bilka logo